MIJN TRAVEL BUCKETLIST

Iedereen heeft wel een bucketlist. Ik heb zelf ook nog een groot lijstje. Maar vandaag wil ik mijn travel bucketlist delen. Ik vertel je over alle plekken die ik graag wil zien én waarom ik ze wil zien.

Budapest
Al een tijdje wil ik naar een stad als Praag, Budapest of Wenen. Het lijkt mij zo een andere wereld in Oost-Europa, ik wil dat gewoon een keer ervaren. Budapest is de winnaar geworden. Er zijn daar prachtige gebouwen en bruggen. Maar ook een rijke geschiedenis. Zo heb je van alles wat in 1 stad. En laten we de heerlijke spa baden niet vergeten!

IJsland
IJsland lijkt mij zo verschrikkelijk mooi, en koud! Ik ben niet dol op koud, maar vind toch eigenlijk wel dat ik het een keer goed koud moet hebben. Het noorderlicht zien staat op mijn bucketlist, samen met orca’s in het echt zien. Die kan ik dan meteen afvinken als ik in IJsland ben! Ohja, ze hebben daar ook een zwart stand. ME LIKE!

Bahama’s
Van het koude IJsland naar de tropische Bahama’s. Het is toch iedereen’s droom om een keer in een huisje boven de zee te verblijven? Waarom dan niet gelijk op het eiland waar je me zusterhaaien EN mini varkentjes kan zwemmen? Ik zie alleen maar voordelen. Zwemmen met haaien kan dan ook van mijn bucketlist af.

Venetië
Om zo veel redenen wil in naar Venetië. Het lijkt mij zo een romantische stad. De gebouwen, het water en vooral ook het eten! Ik denk dat ik daar 4 dagen zoet kan zijn, just me and my camera.

Tokyo
Met Roy heb ik het wel eens over de plekken die we nog willen zien. Tokyo is daar ook één van. Beide willen we daar rond lopen, en naar al die mensen kijken. Naar de Japanse streetstyle kijken, naar al die gekke gadgets en het rare eten. En de Japanse natuur schijnt ook prachtig te zijn!

Bron foto

Share: