NEW CHAPTER NEW ME

Ik belde mijn oma met het goede nieuws. ‘Oma! Ik heb de baan!! Hij is echt van mij. Ik snap zo niet waar ik dit aan heb verdient.’ Waarop oma fel antwoorde: ‘ho even. Hier heb je hard voor gewerkt!’ En zoals altijd, oma heeft gelijk.

Na het afstuderen in 2015 is mijn leven een rollercoaster geweest. Geen school meer hebben viel best wel zwaar. Waardoor het even niet zo goed ging. Op dat zelfde moment werd Borderline, HSP en OCD geconstateerd bij mij, wat het niet prettiger maakte.

Ik werkte kei hard aan mij zelf, werd verliefd en vond een super toffe baan.
Ik werkte nog harder aan mij zelf, maar verloor helaas mijn baan, en gaf mijn eigen bedrijf op.

Even later vond ik ander werk, waar ik het echt niet naar mijn zin had. Mijn mentale gezondheid ging er van achter uit.

En nu ben ik hier. Ik heb een huis gekocht met de liefde van mijn leven, heb dus mijn dreamjob, en ben gelukkiger dan ooit. Het is niet makkelijk geweest. Het zijn ups en downs geweest. Maar zo als mijn lieve oma zei: ‘Je hebt er hard voor gewerkt.’

Zo gelukkig en trots op mij zelf ben ik nog nooit geweest. A new chapter, a new me. Zowel offline en online. Er is namelijk ook een nieuw blog layout. Én nieuwe portfolio website. Ik heb een gelukkige strijder in mij gevonden die zo wel online en offline ass gaat kicken.

Share:

4 Reacties

 1. 08/23/2017 / 18:02

  Yes girl! Fijn om te lezen dat het een stuk beter gaat! En gefeliciteerd met jullie huisje en je nieuwe job! xx

 2. 08/24/2017 / 11:20

  Woow, wat een mooie foto van jezelf!! En dikke proficiat hoor, maar je oma heeft helemaal gelijk 🙂 Proficiat ook met je huis!!

 3. Keys of Anouk
  08/24/2017 / 19:04

  Wat een prachtige foto van je Joy 🙂 En wat ongelofelijk fijn dat het zo goed gaat met je! Gefeliciteerd met je baan en eigen plekje – wanneer krijg je hiervan de sleutel? Geniet ervan meis, dat verdien je! xxx

 4. 08/26/2017 / 19:48

  Ah, wat fijn om te horen dat je een nieuwe baan hebt! Ik zag op Instagram dat je mijn foto had geliked en was nieuwsgierig naar je blog. Zeker de moeite waard om hier weer terug te keren 🙂 Echt een prachtige foto ook van jezelf!