New in town

Vandaag is dan mijn eerste blog! Om 08:50 begon voor mij school. Eerst een rustig uurtje tekenen gevolgt door een tussen uur, die heb ik overigens goed benut door me vriendin op te halen en even lang de bakken een broodje gehaald. Op school was de pauze nog niet begonnen en konden we rustig ons broodje op eten. Na de pauze had ik 3 lesuren gevolgt door een pauze en daarna alleen nog maatschappij leer. Na school ben ik nog even met me vriendin naar de ortho geweest, ze moest namelijk een afspraak maken en aangezien ik sneller ben op me scooter bracht en haalde ik der even. Toen ik thuis was kon ik lekker huiswerk maken! Dat werd uitgestelt omdat een van me katten naar de dokter moest. De andere was zaterdag al gegaan vanwege koorts en nu kon de ander ook! =] Shirt; San fransisco – Vest; H&M – Belt; Asesoirize – Jeans; H&M

Share:

3 Reacties

 1. 09/24/2009 / 22:32

  Joy is lekker! (l)

 2. 09/26/2009 / 15:02

  Wat een leuk t-shirt! 😀 Waarvandaan?
  p.s: ik ben van imonline@voguelish.

 3. 09/29/2009 / 21:50

  Haay
  Je camera maakt mooie foto's en ik vroeg me af welke camera je gebruikt?

  XOXO