NEW IN

Eindelijk weer een shoplog! Guess what’s new in? Het was al weer een tijdje geleden. Niet dat ik niks heb gekocht… Zoals ik een tijdje geleden al vertelde heb ik een nieuwe baan. Natuurlijk wilde ik even lekker shoppen van mijn eerste salaris!

Ik ben echt far from sporty, maar ik zie er nu tenminste wel sportief uit! Dit simpele maar leuke Adidas topje spotte ik bij Topshop (yay for the new Topshop in The Hague). Heel basic én zwart/wit. Perfect voor mij!

The M·A·C store kon ik ook echt niet overslaan. Ik kom ook nooit die winkel uit zonder een tasje… Het plan was om even naar een oogpaletten te kijken. Er is nog te veel twijfel in mijn hoofd tussen de verschillende paletten. Uiteindelijk besloot ik 2 oogschaduw te kopen en zelf te sparen voor mijn eigen palette. Nicki’s nude ging ook mee. Het is geen geheim dat ik fan ban van Nicki en graag er op los rap, haar lipstick is dus een echte musthave voor mij.

Mijn Converse gingen de deur uit omdat ik toch liever Vans wilde. En de tuinbroek wilde ik al een tijdje, en de sale was de perfecte kans! De beanie van de Primark kwam mijn moeder tegen. Hij past echt perfect bij de tas die ik laatst van mijn ouders kreeg.

Ik ben helemaal weer happy met mijn nieuwe items. Wat vind jij van mij nieuwe items?

 

 

Share:

1 Reactie

  1. Nicole
    10/13/2017 / 17:47

    Wat een mooie dingen heb je gekocht! je kunt duidelijk zien waar jij van houdt hihi