NIKE AIR MAX

Eindelijk kocht ik deze babies. Ik wilde echt al een lange tijd zwarte Nike air MAX hebben. Al twee jaar wilde ik ze, en wilde ik ze toch weer niet. Ik vond het het geld niet waard, of besloot andere schoenen te kopen. Zoals mijn Uggs of Converse sneakers.

Daarbij zei Roy: ‘je weet wel dat meisjes in air MAX niet aantrekkelijk zijn hè?’ Dat bracht mij nog meer aan het twijfelen. Maar toen we vorige week met zen tweeën naar Amsterdam gingen, trok ik letterlijk de stoute schoenen aan en paste ze.

Ik had vaker van vriendinnen gehoord dat kinderschoenen tot maatje 39 gaan. Hm dat scheelt toch ook weer geld. Ik paste maatje 39 van de kinderafdeling (ik heb zelf 40) en tot mijn verbazing zaten ze helemaal niet slecht. Toen de schoentjes eenmaal aan mijn voeten zaten vond ik ze echt wel heel leuk. Mijn twijfels waren over. Ik wil deze schoenen.

Uiteindelijk bestelde ik ze via Zalando. Een paar dagen daarvoor viel er namelijk een kortingscode door mijn brievenbusje van € 20,-. Die leuke air MAXjes die ik al zo lang wilde kwamen dan eindelijk mijn kant op. Ook betaalde ik ruim € 80,- minder! Dubbel zo blij dus!! Vergeet niet om een kortingscode te vinden via een site als Kortingscodeklapper.nl.

Ik zie de schoenen onder een maxi jurk, of met een jeans en een blazer om het iets meer classy te maken. Wat vinden jullie van nike air MAX? Ook zo onaantrekkelijk of super tof?

Share: