PERSOONLIJKE UPDATE

Hoi lieve mensjes. Hier ben ik dan weer met een persoonlijke update. Ik post de laatste tijd zo onregelmatig en wilde ook nog even uitleggen hoe dat nou eigenlijk kwam, en wat ik hier natuurlijk aan ga doen.

Na dat ik vertelde hoe het echt met mij ging, zijn er een aantal dingen veranderd. Ik heb het onwijs druk met werken. Momenteel heb ik twee baantjes, en krijg ik regelmatig wat freelance opdrachten binnen. Druk is bijna een understatement. Eerlijk is eerlijk, eerder vertelde ik dat werk een grote stoorzender is in het gelukkig zijn. Dat is nu bijna 180graden gedraaid. Ik ben de regisseur van mijn eigen leven en ik bepaal zelf hoe ik tegen dingen aan kijk.

Over een huisje kopen en kijken hou ik even mijn mond… misschien kan ik snel meer vertellen!

Zoals ik vorige keer ook al zei, ik zit vol goede ideeën. Op de meest onverwachte momenten (in de douch en zoekend naar een paar schoenen) gaat er een lichtje branden en heb ik zo veel inspiratie voor mijn blog of Youtube.

Het regelmatig posten (3 keer per week) is tegenwoordig gewoon te moeilijk voor mij, en onregelmatig posten is rommeling en dan komt er vrij weinig van. Vandaar 1 post per week. En dat op de Woensdag! Dat breekt zo lekker de week. See you next week!

P.S. Foto is oud, ik had nog grijs én lang haar. But you know, never ever post ik meer dus had ik deze over, and loved it too much.

Share:

1 Reactie

  1. josine
    04/19/2017 / 20:21

    Altijd leuk om weer even een update te lezen! Onregelmatig posten kan gebeuren. kwaliteit over kwantiteit toch? Liefs, Josine