IK DRAAG SAAIE OUTFITS EN DIT IS WAAROM

 

Saaie outfit met weinig foto’s. Merk je dat ik een creatieve block heb? Man oh man. Ik heb er zo last van. Zelfs mijn outfits zijn nu simpel en niet meer creatief.

Met deze outfit ging ik lekker over straat. De broek lijkt een beetje aan pantalon maar zit zoooooo mega comfy. De trui is heerlijk warm, en ja ik heb ook lekker mijn uggies aan. Heerlijk met die koude wind die er toen nog stond.

De rugzak heb ik al een tijdje. Ik gebruik hem eigenlijk bijna nooit, wat super zonde is. Vaak spring ik in de ochtend de auto in. Dan is een rugzak helemaal niet handig.

De grootste reden, naast de creatieve block, dat ik alleen nog maar saaie outfits aan kan? Inmiddels ben ik 8 kilo afgevallen. Yay! Natuurlijk ben ik er super blij mee! Er hangen best nog wel wat toffe items in mijn kast die ik niet meer paste, en ik wil me gewoon iets beter en op mijn gemak voelen in mijn eigen lijf. Vroeger heb ik geworsteld met anorexia, en nu ik mijn mentale gezondheid helemaal onder controle heb wil ik dit gewoon graag.

Laat ik nog wel even zeggen dat ik mij ook prima voel zo. Ik ben super gelukkig en hou echt wel van mijzelf. Maar een maatje minder is altijd een droom van mij geweest, en ik weet dat ik mij dan nog beter in mijn kleding voel, dus nog beter in mijn vel.

Oke, terug naar de grote reden dat mijn outfits saai zijn. Ik ben dus 8 kilo kwijt en ik pas een groot deel van mijn broeken niet meer. Er is ook nog een groot deel in mijn kast wat ik nóg niet pas, en een klein deel wat ik wel pas. Misschien heeft het te kort aan leuke broeken wel een groot invloed op mijn creativiteit?

Natuurlijk wil ik super graag shoppen. Maar ik wil ook nog wat kilotjes kwijt. Pas als ik daar ben waar ik wil zijn ga ik shoppen. Het is anders zo zonde toch?

 

Share: