STYLISH IPHONE COVER

 

Telefoon hoesjes. Je bent er verslaafd aan of niet. Ik dus wel. Ik weet nog dat ik een Iphone 4 had met maar liefst 28 hoesjes. Meerdere vrienden hebben me voor gek verklaard. Maar ik had ze in elke kleur. Ohja ik droeg toen nog kleur! Dus bij elke outfit een ander hoesje. Als ik al dat geld niet aan hoesjes had uitgegeven had ik nu een hele mooie tas kunnen hebben.

Maar ik heb nou eenmaal mijn vermogen gespendeerd aan telefoon hoesjes uitgegeven. En stiekem doe ik stiekem nog steeds. Deze twee hoesjes komen nieuw in de collectie. Want laat ik eerlijk wezen, voor mijn Iphone 6 heb ik nog lang geen 28 hoesjes.

Nog stylisher ga je je hoesjes niet kunnen vinden dan die op Casimoda. Zal als jullie weten ben ik al een goede marble fan. Nog een marble hoesje* kon er wel bij. Deze is tenslotte anders omdat er ook zwart in zit. De ‘cute but psycho’ hoes*? Ja kom op. Iedereen die mijn blog al wat langer volgt weet dat ik aardig psycho kan zijn, omdat er letterlijk van alles mis met mij is.

Het fijnste aan Casimoda is dat bijna elk hoesje er is in hardcover of siliconen. Ook is er een ruime keus in design. En de website schreeuwt minimal en design. The exact two things I love the most.

Wat vindt jij van mijn stylish Iphone covers?

Share: