THE BEST OF #1 | MY CHAIN BOOTS

 

Een nieuwe categorie! YAY! The best of… De titel zegt het wel al een beetje, maar ik zal elke keer the best van 1 item laten zien. En voor de eerste kick-off post besloot ik mijn Zara chain boots weer een keer in het zonnetje te .

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze laarsjes zag staan. Ik vond ze mega tof en huilde van binnen een beetje toen ik ze moest achter laten. Een klein uurtje later tijdens de lunch kwamen er magische woorden uit mijn moeders mond: ‘als je die laarsjes echt wil hebben, en je belooft me dat je ze echt gaat dragen, krijg je ze van mij.’ Zo blij als een kind met 10 kinder chocolade eieren liep ik terug naar de Zara. Naja we weten allemaal dat ik ook super blij zou zijn met 10 kinder chocolade eieren. Maar goed, mijn doel was duidelijk. En oh, ik heb ze veel gedragen.

Ik heb ze nu ongeveer 2 of 3 jaar. En ik heb nog nooit een paar schoenen zo vaak aan gehad! M’n witte Nikies komen wel in de buurt… Begin dit jaar keek ik vriendlief aan voor andere laarsjes, met een rits in plaat van kettinkjes. Dat zou dan het einde van mijn chain boots betekenen. Ik zou ze op geven en mijn nieuwe zipper boots als vervanger dragen.

Ehhh… dat ging flink mis. Ik krijg het niet over mijn hart om mijn chain boots weg te doen. Ze zijn te leuk, en lopen ook echt veels te lekker. Ik besloot het leed te delen met mijn zipper boots. Zo zouden ze beide langer mee gaan. Maar weg doen? Na-ah. Nog even niet.

 

Share:

5 Reacties

 1. Manon Margaretha
  11/29/2016 / 10:30

  Super leuk idee, heel leuk om alle outfits bij elkaar te zien! x

  • 12/01/2016 / 14:10

   Dankje Manon <3

 2. 11/30/2016 / 12:43

  ze blijven ook leuk! Ik ben op zoek naar nieuwe enkelschoentjes die je zowel bij een broek als onder een jurkje kan dragen. Een formaat als deze is perfect 🙂

 3. iraida_clare@live.nl
  11/30/2016 / 16:34

  Toffe boots!

  • 12/01/2016 / 14:10

   Dankje!