THE FAUX FUR COAT

The faux fur coat. Wie heeft hem nog niet voorbij zien komen dit seizoen. Zelf heb ik al heel lang zulke jassen in mijn collectie. Eerst was daar de beige faux fur coat, en later de zwarte faux fur coat, of zo als mijn ouders hem graag noemen; de Jon Snow jas.

Toen ik met Roy in de stad liep voor een klein rondje, eindigde we toch weer in The Sting. Waar ik de laatst tijd graag mijn geld uit geef…. Ik kwam deze faux fur coat tegen, en kon hem gewoon niet achterlaten. De jas is zo mega warm en zo super zacht! Ik besloot wel mijn zwarte bont jasje te verkopen op mijn United Wardrobe account.

De jas droeg in combinatie met all black. Dat kan nooit verkeerd gaan toch? In de ochtend was het best fris, maar later in de middag was de jas toch te koud. Maar omdat ie nieuw was wilde ik hem perse aan! Meer Faux fur coats vind je bij mijn vrienden van Fashionjunks.nl.

Wat vind jij van de outfit? En van mijn jas natuurlijk! Ook wilde ik vragen wat jij van de nieuwe manier van bewerken vind? Ik heb er zelf heel veel plezier in, en vind het grafische werk heel leuk om te doen. En ja, het staat ook een stuk leuker toch?

De faux fut coat op de foto is overigens van Topshop.

Share:

1 Reactie