TO DO IN NOVEMBER

 

Vaak ben ik mega goed in to-do lijstjes, en werk ik die keurig af. Maar sinds ik het een stuk minder druk heb in mijn leven stel ik heel veel uit. Ik wil van af nu elke maand 5 dingen écht doen. Niks uitstellen, maar gewoon doen. Dus, to do in november:

 • Mijn fotografie foto’s uitzoeken op mijn harde schijf
  In 2009 waren mijn administratie skills on fleek. Al snel kon ik beter archiveren, maar ik heb heel veel foto’s waar niemand iets meer mee gaat doen of wil doen. Denk aan bruiloften waar van sommige foto’s bewogen, onscherp, overbelicht of onderbelicht waren. Dat zou heel veel ruimte kunnen vrij maken!!
 • Tumblr en Pinterest updaten
  Dit is iets wat ik denk ik al sinds begin oktober uitstel. Ik moet gewoon even wat foto’s die ook op mijn blog staan op Tumblr en Pinterest . No big deal. Maar ik moet me er echt even tot .
 • Vakantie album maken
  Een gevoelig puntje. Ik wilde een boek met mijn vriend maken, maar nog geen 2 bladzijdes verder was er al ruzie. Wat resulteerde in een onafgemaakt boek en een paar boze blikken. Tijd dat ik dit even aanpak!
 • Mijn kast opruimen
  Ik deed dit een tijdje gelden al met mijn make up stash. Maar laatst, toen ik weer eens besluiteloos was over wat ik aan moest, kwam ik er achter dat ik heel veel dingen wel leuk vind in mijn kast maar eigenlijk niet tot bijna niet draag. Ik moet leren los laten.
 • Beginnen met schrijven in mijn boek ‘333 dingen om over te schrijven’
  Het idee was om op vakantie steeds stukjes er in te schrijven. Maar tussen al het zonnen en cocktails drinken ging dat plan niet zo goed. Ik wil deze maand echt een paar uur er aan besteden, om lekker me creativiteit te stimuleren.

Welke taken willen jullie écht doen in November?

Share:

5 Reacties

 1. Jessica
  11/12/2016 / 00:11

  Wat een goede doelen! Hopelijk kan je ze allemaal uitvoeren of er in ieder geval mee starten, succes! Mijn doel is om komende week voor de maand november/december al veel artikelen te plannen en geschreven te hebben. Ik ga weer terug aan het werk en dan heb ik minder tijd om te bloggen.

  • 11/16/2016 / 15:01

   Bloggen en werken is atijd lastig!! Ik hoop dat het allemaal lukt!!

 2. Dascha
  11/13/2016 / 12:48

  Wat een leuke doelen heb je gesteld! Mijn doel is om meer tijd aan mijn blog te spenderen. Vind het soms lastig te combineren!

  xoxo
  Dascha

  • 11/16/2016 / 15:01

   Dankje! Ik ben benieuwd naar meer posts 🙂

 3. Zoe Bakker
  11/16/2016 / 22:50

  To do lijstjes zijn heerlijk, maar ik gebruik ze ook te weinig eigenlijk… Het blijft toch liggen op één of andere manier.
  Mijn doel van november is om wekelijks minimaal 3 blogs te plaatsen, gezonder te eten en meer te bewegen…